Használati útmutató

A NeoMega36® egyszerűen és többféleképpen használható termék.

A NeoMega36® szájon át vagy nazogasztrikus szondán keresztül adható termék, a felhasználó választhatja ki a csecsemő számára legmegfelelőbb adagolási módot.

Fontos, hogy a NeoMega36® termék hűtőszekrényben, 2-8 Celsius-fok közötti hőmérsékleten tárolandó. Az üveg felbontás után egy hétig biztonságosan használható. A hűtött körülmények között történő tárolás biztosítja a termék hatékonyságát és ezáltal a kényelmes és személyre szabott használatot.

1. Szájon át történő alkalmazás
1.   A termék felszívásához egy orális fecskendőre* lesz szükség.
2. A kupak kinyitása után csatlakoztassa az orális fecskendőt* az üveghez és szívja fel a kívánt mennyiségű adagot (0,4 ml/kg).
3. Nyomja az adagot (0,4 ml/kg) a csecsemő szájába.
2. Adagolás nazogasztrikus szondán keresztül
1. Az alkalmazáshoz szükség van egy etetőfecskendőre és egy speciális mintavevő szívószálra**.  
2. Csatlakoztassa az etetőfecskendőhöz a mintavevő szívószálat**, nyissa ki az üveget és a szívószálon keresztül szívja fel a kívánt mennyiségű adagot (0,4 ml/kg).
3. A felszívott adagot (0,4 ml/kg) adja be a nazogasztrikus tápszondán keresztül.

* Az orális fecskendő, a szájon át történő beadásra szánt speciális fecskendő, mint például a B Braun által forgalmazott Exadoral 1 ml-es fecskendő (cikkszám: 4608661).
**A Nutrasafe2 és ENFit fecskendőkhöz való mintavevő szívószálak a Vygontól szerezhetők be be az alábbi cikkszámok alatt: 817.052 és 817.057.